Thursday, December 30, 2010

hello kitty ♥


NAK NIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAK BUAT DKAT HP BOLE TAK?
tapii..mcm ta sesuai la pulaakk..hurmm..nak hp baruuu..nak yangg niii..;(

RENOVATE BILIK WAT MACAM NI BOLE TAAKKKKKK??
DAPAT NI KONFEM DUK DALAM BILIK SEBULAN PUN TA BOSAAN. ;)


NAK WEDDING DRESS MACAM NIIIIIIII


DAPAT TOILET MACAM NI KONFEM DAH TAK MALAS NAK SHISHI. ;D


NAK NIII.. DAPAT NI MESTY DAH RAJIN BANGUN PAGY SEBAB NAK MAKAN ROTI YANG ADE SHAPE HELLO KITTY NI.;)


NAK NIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! CAANNTTTIIIKK KAAANNNN???
I NEEEDDD SHOOPPIINNGG PLLLEEAASSEEEEEEEE..;(


haha..tatawlah kenape makin tua ni makin suka pulak tengok hello kitty.
hello awak tu bakal 20 dah. bila? bila? starting ESOK!
i want itt..tapi umur da mcm ta sesuaaii..hukk..
tapii naaaakkkk..
;(
bencinya jadi TUA.

Friday, December 24, 2010

lepak di mamak!


nescafe shake. sumpah sedap gilaaaaaaaa!!!!!!!!!!


tose kertas..sedaapppp!!!!!!


adik muka baru lepas marajuk sebab kene mara ngn kak pah.tu la..nakal sangat..ni amik gmba dy saje nak amik aty..haha


perfect! one of hidangan penambah lemak untuk ternakan kesayangan dalam badan ku.mkn tepat jam 12.00a.m.

cuti ni asyik makan je..saye jarang berasa lapar..
sebab sentiase perut saye akan penuh dgn makanan.
da la saye ni sangat malas untuk berry.
haha. makin bertambahlah lipatan perut serta hasil ternakan saye sangat maju skrg ini.
moga2 khidupan di jengka aakan dtg dapat mengurangkan kemajuan hasil ternakan lemak tepu yang smakin mnebal tak kira masa ini.
konon takut gemuk sangat.tapi nampak makanan trus tak takut. apa daa! nafsu..nafsu.. -.-

di saat aku mencintaimu.

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta..............


sumpah suka lagu ni.lirik dy sgt brmakna.
lirik dy membuatkan i teringat kat someone.
special thanx to Zhafran Hirzi sbb play this song n uplod kan kat fb.
if not,ta pnah tahu pun kwujudan lagu ni..huhu..
idk mcm mane na letak kat blog so i just put ur link.hehe..



http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1508014300579




Tuesday, December 21, 2010

quotes


Women wish to be loved not because they are pretty, or good, or well bred, or graceful, or intelligent, but because they are themselves.

Henri Frederic Amiel
1821-1881, Swiss Philosopher, Poet, Critic

new. new. new.

ape yang new? new ke niu? (*niu dlm bhs cina is lembu :p)
dah tuka email baru for blogspot ni..
email baru is wanydanial@y.c.
yg lame yg nini_heartless@yahoo.com da tana guna dah if boleh..
malas da na bukak yg tu..pnuh dgn notifocations je..
hee..


Tuesday, November 23, 2010

new post.



sangat malas untuk bercerita panjang.

  • currently in johore.
  • 30/11-10/12 balik jengka semula for libk.
  • 11/12 mama abah balik.






ni adik. :)

selain dr baby euss yg sy layan skrg,budak ni pun saye layan jugak.sumpah nakal gila,hyper gila.pening betol mlayan budak nih taw.penaat!


new favourite.tp kitkat yg dark choc punye laaaaaaaggii seddaapp..heheyg twice tu kan harga dy shinggit jea tp ari tu beli kat mag____ harga dy rm1.20. kuang asam betul.;(


mybaby now dah r.i.p. A day before my last paper,ari kames. naseb baik abg farid bgtaw lpas abis final.if tak,memg bole gila n ta na jwb paper. dgar je berita terus nangis sampay demam.but now dah okay sikit tp stiap kali pk pasal dy mesty na nangis.tatawlah mcm mana nak balik umah naty.the only reason why i nak balik sgt is you sayang.mummy rindu sayang.rindu sangat2.tp nape sayang pergi cepat sangat?mummy taw mesti sayang sedih sebab asyik kene tinggal.mummy pun sedih.law bole mummy nak bwk sayang g jengka. kan last kita jumpa mummy cakap suh sayang tunggu naty mummy abis paper mummy balik jumpa sayang.nape sayang ta tunggu mummy? sampay haty sayang wat mummy mcmni. mummy rase alasan yg dorg ckp sayang pergi tu tak LOGIK langsungg! mummy tak percaya sayang wat mcm tu.mesti ada org tarik sayang kan?mesti ada org yg wat khianat kan? sape sayang?tell mummy please..mummy rindu sangat kan sayang. sayang baliklah. hidup la balik.pleasee.mummy rayu.mummy nak hug sayang.nak kiss sayang.mummy nak mandikan syg.mummy rindu sgt2.mummy minxmaaf if mummy ada wat salah ngn sayang.



Monday, October 18, 2010

no tittle

life improving.alhamdulillah.
hbgn dgn fam da rapat balik.
im in johore now.
tgk baby eusoff.
sumpah coomelll gilak.
baby lagi dah ensem.
sgt mencairkan hati okay baby punya smile tuh.
;( esok nak balik jgka dah.
bubby baby.
13/11 mummy su datang balik ngn paklong ganas kau tu oke..

skrg dah nak final..
27 start 12/11 abis.
scary okay.
blaja pun mcm main2 jea..
takut sgt if down kali nih..-.-

28-30 will be going to putrajaya..
ikot ade asian pasifik conference.
mcm seronok!
ya maybe ta ikot.
ngn zila je.
maybe just two of us je.
huhuk..

love life?
no more boyfriend.
but boyyfieessssss
scandal plus teman tapi mesra.
i loike it,
its more challenging and fun fun fun! ;D
siapa?
cant tell.
bahaye okay.
nak date pun kne selindung2. -.-
tapi takpe..janji seronok..

im so sick and tired with all this couple2 stuff.
pnat dah nak nangis2.
im not jahat. m just a bit naughty.
im enjoying my youngs life.
im sorry to be truth.
;D

Thursday, September 30, 2010

luar ketawa,dalam menangis.

susah betul nak mgalirkan air mata skrg.
Pedih betul bila tak dapat nak lepaskan beban dlm jiwa.
Penat betul nak berpura2 yg kita ni kuat padahalnya tak lgsg.
Gila betul bila masalah asyik datang mcm air kt pantai.
Emo betul bila tade org bole tlg kita.

Mama,wani kol mama td na mgadu.na cte masalah sume.na nanges kt mama. Tp apa yg wani dapat? Mama mcm nak tanak je layan.mama ckp mama pcayekan wani smpai wani wat menda ta elok.apa yg wani da buat?? Ape ma?? Ok. Wani taw wani jahat.teruk.ta dgr setiap kata mama.wani anak mama yg paling degil.wani tak buat keja rumah dgn baik.wani jahat kan mama?wani salu wat mama risau. Wani ni tak guna kan? Betol ckp mama td.if ta dapat kolej sem dpn,mama ckp tayah blaja dah.baik ma.wani dga ckp mama.tayah blaja.wani pun anak yg paling bodoh kan?wani memg ta bguna lgsgkan.

Sumpah kwn baik aku ya yg paham sume mslh ak skrg.syg kau sgt2.ko kenal aku lebih dr org lain even fmly ak sndri.thanx sgt2.

Wednesday, September 8, 2010

happy eid-mubarak! ;D

*muka dah sehabis baik dah nih. ;p
especially for all the peeps who knows me,
sorry for everything.
0-0 okay.
love you guys.
;)



p/s: imissyou HA. -.-

Sunday, September 5, 2010

kerja LIST! LIST kerja!

  1. cuci porch depan
  2. cuci kolam
  3. goreng kacang
  4. kupas bawang
  5. mandikan puteh si baby busuk
  6. potong rumput
  7. buang habuk kat kusi
  8. kilatkan barang kayu
  9. sedut habuk
  10. sapu sumer tempat
  11. bersihkan bilik
  12. kemas bilik
  13. wat kueh raya
  14. kemas baju yg dah tanak
  15. kemas amari
  16. resume management
  17. mohon fast trek
  18. beli barang komander
  19. amik baju raya
  20. jahit manik sikit2 kat baju raya
  21. jahit baju purple
  22. try dwnlod mnde opera mini kat hp
  23. tampal sticker kat dinding
  24. jadi PA mama


sangat sangat seronok.

Thursday, August 26, 2010

banyak mnde nak cite. tapi malas nak cite.

  • birthday mama abah,fara,anaz,airin,fikri,nadia,ezat,dan lain2.
  • single semula.
  • assignment yg bnyk nak mati.
  • stress yg sgt2.
  • bukak puasa part one.
  • bukak puasa kat uwais.
  • tdo temeloh.
dah.ni je. malas nak taip dah.malas sgt2. sgt2 malas. ok.tata

Thursday, August 5, 2010

happy happy happy birthday erin roslan!!!!!!!!!!!!!


happy birthday to you!
happy birthday to you!
happy birthday to you!
happy birthday to darling!
happy birthday to you!
emma tu tuka jd erin taw..tehehehe..
;)

love you sayang..
may Allah bless you..
strive 4 your life..
ade pape hal cntact je baby okay..
crite la ye..
ill try my best to help you..
okay..

p/s:baby love darling very ketat2..;D



Wednesday, July 28, 2010

oh life.

sem ni memglah sgt pnat n busy.
assignment sgt bnyk.
sume subjek ada asgnmnt.
sampay sakit2.
takpe.
pengalaman.
seronok wat asgnmnt ni.
makan pun makin bnyk skrg ni.
pp pun makin naik.
hati?
ntahlah.
skrg ni bnyk sgt kekeliruan.
susahnya lah nak balance kan sume.
mood pun asyk swing je.
ksian Nizam salu kena marah.
Nizam?
Nizam?
sape tu?

pngarah program fest1ma?
kesah hape.
jpk?
like i care.
boyfie?
hm.yg ni bolela.

ntah tatawlah mcmmna bole terkapel.
bff naty i explain.
ade story sikit pasal ni.



hm.baju ta kemas lg.
tak gantung lg.
tmpt ltak buku tak beli lg.
rambut masalah lagi.
shampu baru tak beli lg.
kismis tak beli lg.

p/s:rindu nak balik umah. rindu nak tgk muka abah, abg farid,kak huda n abg nizam.

Sunday, July 25, 2010

mc 5 hari.

hello bloggie baby..
alhamdulillah dapat cuti..
dapat rest 4 hari dr 5 hari..
sebab kames stgh hari g kelas. isnin stgh hari kne wat kje.
so jd la 4 hari. ;D

sy di kuarantinkan kerana mndapat jangkitan influenza-like-illnes (ILI)
iaitu adik kepada H1n1.
badan sy panas teramat.
subuh kames tu pp sy merah macam pkai blusher.
tp panas.
sy cuci muke dgn air sejuk beku jngka idaman tu. aer tu jd panas.
tatawla mngapa n bagaimana sy bole dijangkiti pnyakit tuh..

hari kames tu..
ade la mamat cekeding nih.pjuk(paksa) sy pegy medec(klinik).
name dy nizam nerd beduk!
haha..kene beso2 kan ye nme dy. ;p
sbb dy bakal ______.
belum ready utk dinobatkan.
dy la teman g medec n blik komplex.
disebabkan sy dy miss photoshoot kelab debat dy n late 4 his class.
bukan salahku.dah halau dah dy tp dy tanak.
lps jmpe doc,na nangis pun ada.
fes tyme sakit teruk mama tade.;(
then nmpk cik pauzi.
ayat best dy:smlm elok je kawad.
depan budak kor kan.kena la kuat. sy kan kuat dpn org.blkg org sy lemah.
hipokrit bukan.
ayat erin:like i care!

hari jumaat mama paksa balik.
mama risaw sgt sbb tade org jage.habis dy kol org2 yg dy knal kat jngka n kuantan.
suh jage sy.tehehe.iloveyoumama.
tula kau.gatal g bgtaw kakak.
mcm tataw dy tu memg 'boleh' jaga rahsia.
so pg tu makcik pakcik dtg amik n stay uma dy smpay ahad.
sgt best.ngehehe.cume mlm2 takut tdo sorg2.-.-
oh ye. stiap kali angkat kepala kan,mesty pening n nak muntah.*im not pregnant.
hasilnye muntahan dlm plastik mknn mnjadi saksi.
muntah yg sgt panas n pahit nak mam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
tolonglah.tanak dah sakit mcm ni.
fest tyme tade slera watu sakit.
slalu sume sy sumbat.watu sakit la bdn sy naik..
skrg nih.sume ta abis.sume ta mkn.
lapa tp ta ley mkn bnyk.
;(

Wednesday, July 21, 2010

TIRED. THANK YOU.

BUSY+DEMAM PANAS+ASSIGNMENT BERTIMBUN+TAK BOLE ON9 SELALU
+MASALAH OTAK+MASALAH HATI=PENGSAN


I REALLY NEED A BREAK.
CAN I?

Friday, July 2, 2010

perasaan.oh perasaan.

bloggie baby..
sy sgt sedih..
sedih sgt2..
stiap kali pk mesty nak nagis..
hurm..
sy tanak balik jengka..
bila nak balik nih,ade je sala faham ngan mama..
tp skjap jela..
pastu i try utk cool down..
bdosa gila terkuat kan suara..
emosi sgt2 skrg...
asyik tersentap je..
asyk nak kuat kan suara je..
hope sgt mama faham..
wani minta maaf..
bukan wani sngaja..
sumpah wani tak sngaja..
wani taw mama ta bace mnde2 ni..
sebab tu wani letak kat blog..
sbb wani malu nak cakap depan2 dgn mama..
wani sayang sgt kat mama.
wani cuba sedaya upaya untuk puaskan hati mama..
insyaallah,wani akan struggle utk sem ni..
thanx mama sbb bg wani peluang utk jd komander..
wani akan gunakan peluang yg mama bg dgn sebaiknya..
wani tanak kecewa kan mama mcm watu zmn skolah dulu..
dulu wani bodoh,tak sedar diri,tak pk panjang.
skrg,wani tanak lg jd jahil mcm dulu.
hurm..
wani saje tanak abiskan masa ngn mama aba lame2 sgt.
naty kat jengka mesti wani rindu sgt2 law kita rapat sblm wani pegi.
wani tanak hug mama aba if bole..
sbb wani tanak nangis.
tp wani taw.wani takan dapat tahan air mata ni.
stiap kali mama aba anta wani,lpas mama aba balik mesti wani nangis senyap2 kat toilet.
watu amik restu dr mama aba,air mata wani nak kua sgt2.
tp wani tahan. kdg dah smpai begenang air mata kat mata.
tp mama or aba akan wat lawak.so wani takan nangis.
tp dpan mama aba je wani ta nangis.
cover2 la sebab malu.
watu kecik dulu abg n kakak2 salu ejek wani sbb asek nangis.
wani type ni pun wani nangis2.
pdahal jap lg nak turun,kak syu ta abes2 panggel suh teman dy.
hurm.
minx2 mata tak merah sgt.

law bole,wani tanak balik.
nak duk umah.
teman mama g kebun,update buku bank,shopping.
tapi,wani kena hargai peluang kat depan mata.
sem ni wani akan busy.
mesti jarang balik.
lgpun mama aba pun bz kan.
mama jgn lupa wani taw.
jgn lupa kol wani ye.

abah,walaupun abah bz.
busy yg teramat sgt.
abah jarang ada masa dengan family sebab berkhidmat untuk masyarakat.
tapi,setiapkali ada masa,abah akan luang masa dengan wani.
abah akan cuba penuhi apa yg wani nak,apa yg wani perlukan.
wani sayang abah sangat2.
wani bangga sgt sebab dapat abah mcm abah.
abah sempurna bg wani.
abah penyayang dengan cara abah yg tersendiri.
wani doa sgt supaya wani dapat suami yg mcm abah.

mama abah,wani sayang sgt kat mama abah.
wani janji,wani akan cuba penuhi permintaan mama abah sampai wani tade
sebagaimana mama abah penuhi permintaan wani dari kecik.
wani tak pandai nak bermadah.
apa yg wani cakap ni,lahir dr hati wani.
wani ikhlas.




Thursday, July 1, 2010

AMARAN!!!!!!!!!

SIAPA SIAPA YANG RUMAH DIA DEKAT DENGAN AKU:
TOLONGLAH BERHENTI MEMBAKAR SAMPAH!
BUSUK TAW TAK???????????????????????????
HABIS SEMUA BAJU YANG DIBASUH BAU ASAP!!!!!!
BUSUK SEMUA BAJU!!!!!
AKU NI DA LAH TAK TAHAN BAU ASAP!!!
BOLEH SAKIT TAHU TAK!!!!!!!
TOLONGLAH BERHENTI!!!!!!
NAK BAKAR PERGI HUTAN LAAHH!!!!!
NI KAT KAWASAN PERUMAHAN!!!!
BUSUKK!!!!!!
TOLONGLAH FAHAM!!!!!
PERGILAH BAKAR JAUH2!!!


happy birthday sheilaa!!


this post is for my gf.
her name is sheila.
we ve been together since 2007. (^,^)
iloveher.*gay ke?
yg lain jgn sebok.
kau sebok aku cebok2 kan kau naty.
i mintak maaf sgt sbb penah hurt kan ur feelings.
and those sala faham tu,i tataw la mcm mana bole jd mcm tu.
im so so so ssoorryy.
u sgt baik.
thanx sgt sbb jd gf i.
even kita sama2 flirting dgn org laen,tapi kita memahami kan? *gelak besar. hahahaha

kpd bf/bakal bf/scandal my gf ni,u break her heart,matila kau.
fullstop.


Tuesday, June 29, 2010

no relationship please.

relationship mode deactivated
for now,i just want to be alone.
i dont have time for all this.


my heart is no entry for the moment.

i dont know why.
im so confused with my self.
hurm.
gimme some time please.
i tanak sape2 skrg.
stop doing all this.
i suka someone.bukan ex.tp seorg kenalan.
hurm.
i ll be very busy next sem.
i dont think im capable to do much things in one time.
sy manusia biasa.
kdg2 sy lampi.
sy minta maaf.
sy cuma mahu berkawan.

latest picca. ;)

hot? NOT! tehehe. konon na wat mcm hot.tapi sedar diri dah tua.;(
ni kat semejid di maran.
selok jumpa sungai pahang yg mcm teh tarek!
ni kat restoran ape tah kt jln masjid india.HALAL okay. roti nan kat sini sedap nak mam!!
sy amik roti nan cheese. sumpah sedap sgt.lg sedap dr pizza.
sekeping rm5.huhu


ini LAMB SHANK. sumpah tanak pilih yg ni dah.
sebab susah nak makan. if bungkus bwk balik uma bole la.hehe
sy pilih ni sebab ada mashed potato. damn lovin it!
dekat ampang park.abg farid belanja.
*lpas abes mamah kambeng,dapat banana split yg sudah lama diidam2kan. thanx abg,iloveyou! hehe




ini GAMBAR GEDIK-GEDIK khas utk lessy aka bff. ;D


picca di ambilkat selesa resort,bukit tinggi.
;)




p/s: sori.malas na cte bnyk.yg penting, 2 3 hari ni sy sgt gembira n asyk ketawa. suma masalah mcm jauh sgt2. sy shoping pun bnyk.hehe. malangla sape jd suami sy sebab sy suka sgt shopping. kan?kan? ;(
ouh ye.pasan tak sy ltk ninidanial.blogspot kat setiap pic? ntahla. sohabat sy ckp utk mngelakkan picca dr dicuri. yeke?? tataw pon?

Monday, June 28, 2010

offtoshoping!


sorry bloggie baby..
im in kl..
shopping utk lupakan masalah..
sgt berjaya utk sementara waktu..
alhamdulillah..;)




p/s:go german! go argentina! go portugal!
thanx sbb u make me laugh happily.
goooooddd luucckk!!

Saturday, June 26, 2010

uitm dihatiku!


ohoo..
bangga gila blaja kat uitm..
sbb yuran nye bole tahan murah berbanding kat tmpt lain..
pada org yg mngutuk2 uitm tu, sudah2 lah..
maybe awk punya universiti tu paaling the best..
u should bsyukur with what u have..
same goes here..
kami bsyukur..
tapi pd plajar2 uitm yg kutuk uitm jugak, sy nasihat kan,keluar jela..
awak masuk uitm sbb nak mnuntut ilmu kan..
tp awak duk kutuk2 tmpat awak dpat ilmu..
so apa guna?
berkat kah ilmu awak tu?
bsyukur la sbb dapat tmpat utk blaja..
org lain yg kat ngara susah tu..nak dapat buku pun susah..
so,tepuk dada tanya selera..
ilmu penyuluh hidup..



p/s:im having fun with my new life.
pnyibuk,penghasad dengki,pembuli,penjahat.
sumelah yg ada niat nak ruin my life.
pls go away from me.
i tak kacau u,u jgn kacau i.
dont ever try to come near.
thank you.

Thursday, June 24, 2010

;)



malas nak cerita panjang2 sebab dah mngatuk.;)
arini main skype dgn fara!
fara org ketiga sy skype!
n masalah microphone utk webcam pun da settle!
pg dgn fara,mlm calling2 ngn ndy.biasela..gossip2 sikit..;D

muka org excited.abaikan muka TAKMANDI kami. ;p
bnde ungu tu ialah kucing okay.bukan anjing.
adiah besday dari fara! ;D

td,mama aba tergerak ati nak g tgk kebun kat mana tah.
skaly,durian ni dapat 6th sense agaknye..
dy pun cuba sdaya upaya utk melepaskan diri dr pokok lalu jatuh gedebum ke lantai rumput.(lantai rumput? ahh,bedal je.hha)
mama dgn excitednye kutip n pelok dy.
hasilnya,mama aba balikdgn 4 bji durian dalam guni!
salah satu durian tu,bila aba bukak n bila kitorg pegang isi dy,still hot!
memang excited gila! bukan dipanaskan,tapi dy memang secara naturalnya panas.
tahap kefreshan dy memg tiada bandingan!
sori ta sempat na amik picca sbb sy telalu excited n mngidam nak mkn durian.
da dapat ni ta ingt dunia dah

skrg ni bdn sy sgt panas.
perut sy panas.
n bdn sy rase ta selesa sgt.
sendawa pon bau durian! haha.(sy memg dr keluarga angin)
ta kesahla..sy sgt puas hati hari ni.



;D
go wany!
kekalkan berat badan keturunan anda!
makan bnyk lagy!
bia hati senang!
pegi makan!
pegi makan!




im gay. :D

happy face?
;D
teringat pulak dulu waktu form4,puan kathy menyampuk kebisingan kitorg kat blakang kelas 4A yg cantik tu. ;p

perbualan antara sy,cila n maris.
pasal gay n lesbo.
u la lesbo!
ehh mane ade! i gay!
hahahaha.wani gay!
sedang seronok2 membuat bising,skali puan kathy dtg.(puan kathy ni suka borak2 ngn anak murid dy esp. yg bnyk mulut mcm me and the gang)
ehmm.
what are u gossipping about?
*mne ade gosip teacher..;))
i heard u say about gay. eh,u know what?another meaning of gay is happy.
sejak dr tu, pkataan gay sgt popular antara kitorg. heee..

okay,back to the story..
skrg,da tanak lagi fikir pasal benda2 yg bole membuatkan sy sedih or pissed off.
i will try my best to keep my self allive.
lagipun sem 3 nak bukak dah.
tak sabar sgt2 na busy kan diri.
TAPI kan,kelas sem depan sume pagi.;((
maca mana nak bangun pagi niiiiii???????????
kat ruma bole la mama kejut.haihh..
sabaw jela.


wany,kuatkan diri. jgn mudah menangis.jgn mudah emo.
jgn kalut. fikirkan apa yg terbaik.
do the best. try your best.
jgn cepat putus asa.
biar busy,naty balik uma bole lazy2.
go wany go!



everytime sedih,satu je ubat.
makan chocolate.
lepas tu sy sgt sgt amat hyper gembira.
if tade choc,aiskrim pun bole.
tp choc lagi mujarab.
;D