Saturday, June 26, 2010

uitm dihatiku!


ohoo..
bangga gila blaja kat uitm..
sbb yuran nye bole tahan murah berbanding kat tmpt lain..
pada org yg mngutuk2 uitm tu, sudah2 lah..
maybe awk punya universiti tu paaling the best..
u should bsyukur with what u have..
same goes here..
kami bsyukur..
tapi pd plajar2 uitm yg kutuk uitm jugak, sy nasihat kan,keluar jela..
awak masuk uitm sbb nak mnuntut ilmu kan..
tp awak duk kutuk2 tmpat awak dpat ilmu..
so apa guna?
berkat kah ilmu awak tu?
bsyukur la sbb dapat tmpat utk blaja..
org lain yg kat ngara susah tu..nak dapat buku pun susah..
so,tepuk dada tanya selera..
ilmu penyuluh hidup..



p/s:im having fun with my new life.
pnyibuk,penghasad dengki,pembuli,penjahat.
sumelah yg ada niat nak ruin my life.
pls go away from me.
i tak kacau u,u jgn kacau i.
dont ever try to come near.
thank you.

4 comments:

Sheila Aziz said...

gogo!..sokong u lah
uitm is the best.sape yg duk kutuk2 tu sbnrnye depa jeles ngn uitm..ngiahaha.tapi yg mmg pljr uitm tu tp stil kutuk2, tah hape2

nini danial said...

kan? kan? ;D

farakamaruddin said...

i pun na emo gak!siott jek sape kutok uitm.mane2 uni pun bagos!

nini danial said...

yeay! fara! go fara go! hehe