Sunday, June 6, 2010

jawapan utk wanita special itu.

blog ni sy tules special utk awak. harap awak enjoy.maki2 or yg truk2 sy tak amik. sbb itu akan mmbuatkan sy lebih panas.n sy tanak cacatkan blog sy kerana awak.

1)pasal berfashion. awak ckp sy ta panday berfashion. kwn awk ckp sy pakai pelik2. kwn awak ckp sy pakay mcm mak orangg.kdg2 sy nmpk slekeh n serabai. nmpk mcm anak lot,tp brg mcm murah.
tengkiu sgt2 sbb concern pasal fashion sy. mungkin fashion lebih penting bg awak kan. tapi bg sy fashion letak kat num 5 dlm tangga kepentingan hidup saya. sy memg ta rety berfashion. sy bukan jenis org yg pakay brg branded. sy memilih ape yg sy pakay berdasarkan kualiti,harga n sdap mata memandang. dkat tmpt sy belajar,perlu ke sy pakay brg2 mahal? awak pnah tgk koleksi brg2 sy ke? sy pegy u utk blaja,bukan utk tnjukkan brg2 sy. sy pakay ape yg sy rasa slesa. ow yea,naty sy kawin pun sy jd mak org jugak kan.ape salahnye amik tittle tu skrg? slekeh n srabai? hah..sy suka,sbb naty tak attract perhatian org. tp nmpknye sy dah attract kwn awak tu ye.haha..peliknye dy,org srabai pun dy terattracted.. anak lot? ape tu? rumah lot taw lah. sy bukan anak org kaye. sy pun tak kaya. suami kaya maybe. haha..
naty sy mix tolong kwn sy halimatun saadiah@hally(bff) utk jd trendsetter sy bile na jumpe awak okay.

2.bertudung. kjap pakay kjap cabut. tak kuat iman. perasan cantik.
haha..yg ni..sy rase terpulang lah pada saya. org bertudung dgn kuat iman.is there any relationships between them? org btudung pn blum tentu lagy kuat iman. n org yg free hair tu ta smestnye dy ta solat. perasan cantik?hahahaha..sy selalu perasan diri sy serabai serta gemuk serta comot. adakah 3 mnde itu diktakn cantik??
naty sy blaja dgn farahin kamaruddin@fara(bff) dgn nabila hanafiah@belle(bff) utk ajar sy tentang islam lebih mndalam okay? so naty kite bole jumpe dekat uwais.

3.pasal guys. kjp dgn yg ni kjp dgn yg tu.prasan hot ramai lelaki suka. ''dia nih lonely,sbb tu lah asek cari lelaki,konon jln sorg nak suwoh lelaki ngorat lah tuh" "ba*** sgt nak berlaki agaknya"
hahahahahaha..kjp dgn yg ni?yg mne? yg tu tu yg mne? if becakap or bjalan dgn mne2 lelaki adakah itu dianngap bf? KAWAN awak taw tak ape maksud pekataan ni? sy hidup di jngka kerana kawan. tanpa kawan sy keseorangan terkapai2 tataw mnde.knape awakckp sy mcm ni? awak tataw sy sapa. awak tak pernah kenal sy. knapa awak semua judge sy mcm ni? sy single sbb sy dah putus. knapa sy single? sbb sy perlukan hidup baru. sy tak pernah cari lelaki. berkawan biar sjuta,kawin biar satu. sy jln seorg,pnah awak tgk sy jln sorg mcm mne? ade mate sy mlilau2 cari jantan? org tegur baru sy jwp. mcm ni sy kne pakay shades lah pegy kelas.jage pandangan. takpun heret kwn2 sy jalan skali. klaw sy nak blaki sgt,da lama sy minx fmly sy cari kan suami.lpas spm tu kawin terus. fmly sy orait je.
naty kenduri kawin sy dlm 5/6/7/8 tahun lagi dtglah ye. awk nak kenal kwn2 lelaki sy? awak nk mngorat dorg pon ngratlah.

4) pasal blaja. sy tanak ckp blik ape yg awak ckp psl sy.
sy taw dulu sy blaja main2.sy suka sains tp sy tak amik serius psl tu. sy suka sgt2 bio.tp sy tak boleh nak bawak.ye sy bo*** tentang sains.sbb tu spm sy 3 subjek sains tu dgn addmath tak dapat A.yg lain sy dpt A.knape sy amik bisnes? sbb sy suka DUIT.sy suka DUIT sy,sy tak suka duit awak.sy masuk u pakay duit ayah sy bkn duit awak jd knapa awak nak sebok pasal kos yg sy ambil? awakckp sy patut ambil kos office mngment sbb sy s*** mcm dyorg? knapa mesty awak ckp dorg mcm tu? awak kos ape ?hebat sgt ke smpay nakutuk2 kos org lain? memula awak ckp fashion sy mcm b**** then awakckpsy patut amik om.adekah sy ssuai dgn om dgn fashion sy mcm tu? english.sy taw sy broken english. idont know how to speak in english.
naty sy blaja dgn kwn2 n spupu sy psl sains okay.bff sy pun ramay yg panday2.
kwn sy plajr matrix dy amik sains hayat naty sy tny bnyk2 psl bio pd dy ok.
kwn sy pn pnah jd guru english,naty sy blaja dgn dy okay.

5)komander.
sy tanak ckp lebih2 sbb naty komnder2 yg lain akan marah awak.
sy taw sy kurang panday,kurang dr segifizikal.lembik.takpanday marah orang.
marah2 org tp dy yg nangis. tegas dgn org lps tu gelak2.
sy akan cuba sdaya upaya utk mmbuktikan yg awak SALAH!



yg lain sy tanak sentuh. sbb waktu tules blog ni sy emo. sy taktaw awak siapa,ape motif awak sebar cerita pasal sy yg bukan2, and apa salah sy pd awak.
sy minx maaf kalau sy ada buat salah dgn awak.
if awak ni berani n panday n cantik n fashionitas n perfectionist sgt,jumpela sy.
ckp dpn2.sy akan terima n cuba ubah. walaupun sy marah,tp sy akan pk blik ape ckp2 awak tu.
awak tak kenal siapa saya,kenapa perlu awak maki2 sy?
klaw betul awak kenal sy,mknyenye awak tak memahami sy.
hebat awakkan,sy sndri pun tak knal abis lagy siapa diri sy ni.
kmane sy pegy,apa sy buat awak tawkan.
hebat betul awak stalk sy.
awak dah berjaya buat sy rasa emo psl stalk2 ni.sblm ni sy tak kesah sgt.
anyway,thank you for whatever u had done to me.
thank you for trying to ruin my life.
thanks 4 everything.
thanks sgt2. may god bless u. salam.

2 comments:

aljuffreyans said...

wtf! panas aku ni ngn minah camni..

Baby Sya! said...

baru skit honey..if bace yg real lagy panas na mletup hati..haha